KUNDE:
Hennig-Olsen Is

OPPDRAG:
Nude

Nude er en serie fra Hennig-Olsen som inneholder 80% frukt, er 100% naturlig og gir deg følelsen av å spise frukt på pinne. Ett av få produkter på markedet med 80% frukt som er 100 % naturlig med kun ca. 82 kcal pr is! Fruktisen inneholder kun ekte og gode råvarer. Vi skjuler ingenting, et 100% ærlig produkt som gjør deg godt. Derav navnet NUDE.

Oppgaven vår var å skape en nasjonal SoMe lanseringskampanjen for NUDE. Kampanjen skulle vekke oppmerksomheten til kvinner og menn i alderen 25 + som søkte sunnhet og smarte valg i hverdagen. 

Det ble lagd en film for Strawberry og en film for Mango. I filmene ser man duggfriske norske jordbær som ligger i en haug. Kamera zoomer sakt mot dem. De rister som om det er en kraft som prøver å ta tak i dem. I en delikat implosjon blir jordbærene til en NUDE på pinne. Tydelig tekst med USP popper opp og roterer delikat og systematisk til neste USP. Filmen varer i 15 sekunder og kan kjøres i loop. Kortere versjoner på 6 sek skal også fungere godt. 

Den friske frukten som blir til en is er for å skape kjennskap til NUDE og at NUDE består av 80% frukt, den skal også implisere at NUDE og frisk frukt er nesten det samme, NUDE er frukt på pinne.  

 

[arve url=»https://vimeo.com/496806247″ mode=»normal» loop=»no» muted=»yes» /]

[arve url=»https://vimeo.com/496806189″ autoplay=»no» controls=»no»/]