Image
Video slukket Video på
Lyd slukket Lyd på

Holland Norway Lines – Tid for cruise!

Tid for… case!

Holland Norway Lines (HNL), er en cruisebåt som seiler mellom Kristiansand og Eemeshaven i Nederland. S & B-N fikk oppgaven med å skape et helhetlig og tidløst brand-konsept for det norske markedet.

Gjennom «Tid for cruise» fikk HNL et treffende slagord, og et kreativt univers for verdibyggende og salgsutløsende budskap. «Holland Norway Lines – Tid for cruise!», «Tid for høstferie? Tid for cruise!», «Tid for julebord? Tid for cruise!»,
«Tid for å gi kona litt ekstra oppmerksomhet? Tid for cruise», osv., osv.

Teamet bak:
Jostein Syvertsen Prosjektleder / rådgiver
.
Christian Bråthen-Nordland Kreatør / manus / strateg
.
Philip W. da Silva Regissør
.
Pentagram Filmproduksjon
.
Nicolai Bye Grafisk ferdiggjøring
.
Sagveien Resort Radioproduksjon
.
Generator Digital Ad Ops
.
Morten Aggvin & Jon Bergmann Ansvarlig fra kunde
Holland Norway Lines / 'Bingo' / 30 sek
Holland Norway Lines / 'Taco' / 30 sek
Holland Norway Lines / 'Hoi' / 10 sek
Holland Norway Lines / 'Sånn' / 10 sek
Holland Norway Lines / 'Tid for cruise' / 5 sek

På det tidspunktet S & B-N skulle skape lanseringskampanjen for det nyoppstartede cruiseselskapet, måtte dette løses uten muligheten til å vise cruisebåtens mange tilbud og opplevelser, da de ikke var på plass enda.
Vi måtte derfor finne en alternativ måte å trigge reiselyst hos målgruppen (par i alderen 30 til 60 år). Ettersom målgruppen hadde størst mulighet for å kunne oppleve HNLs gode tilbud i helgene, og HNL hadde et todagers weekend-cruise, valgte vi å ta eierskap til noe håndfast. Fredag og helg. For hva er vel mer «tid for fredag og helg» enn f.eks. hele Norges «fredagstaco»!

Og av de 52 fredagstacoene mange ser frem til i løpet av et år, skaaaaaader det jo ikke å bryte rutinen litt. Med andre ord, det er «tid for cruise». Lanseringskampanjen ble en påminner om hvor fort rutiner spiser opp de få helgene man faktisk har til rådighet. Helger som kan brukes til å opplevelse noe nytt sammen.
«Bingo» versjonen ble kjørt med samme strategi, da mot pensjonister som målgruppe.
For å få maks gjenkjennelseseffekt i alle kanaler, ble manuset skrevet og lest inn slik at det sto like sterkt som rene radiospotter, men også som fortellerstemme for reklamefilmene.

Spottene ble kjørt P4 og Radio Metro. Hovedspottene fikk en påfølgende mini-spot i samme bolk for å skape ekstra oppmerksomhet. Filmene ble tatt ut i digitale kanaler.En egen chat-story-film hvor helgens klisje-høydepunkt «fredagstaco» ble dramatisert, ble kjørt på skjermer hvor det ikke var lyd.

Story for SoMe-stories og digitale adshels
Printannonse rykket inn i diverse sommerbilag: