Beskrivelse av jobben

Vi leter etter en motivert, engasjert og kreativ kollega. Du er nysgjerrig og initiativrik og har god forståelse for kommunikasjon i både analoge og digitale kanaler. Du er oppdatert på trender, kjenner markedet og har fokus på kunden og deres behov. Kvalitet og deadlines er like viktig for deg som det er for oss, og du trives i en hektisk hverdag med mange spennende prosjekter og kunder.

Din rolle vil primært være rettet mot idéutvikling, grafisk design og interaksjonsdesign. Du liker å jobbe i team med konseptutvikling av ulike typer kampanjer samt ferdigstilling av materiell til alle flater og kanaler. Du har evnen til å utarbeide gode presentasjoner for helhetlige ideer og konsepter. Du jobber blant annet med Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator og kjenner disse verktøyene godt. Det er også positivt om du kan tegne konseptskisser.

Du har også erfaring fra digital markedsføring, og kjenner til prinsippene og verktøyene knyttet til ulike former for digitale kampanjer. Det kan være alt fra produksjon av digitale bannerannonser, til oppsett og administrasjon av en digital annonsekampanje på Facebook. Du har god kjennskap til Facebook Power Editor eller tilsvarende, og kjenner til verktøyene og prinsippene bak programmatisk annonsering.

Vi kan tilby spennende oppgaver for kunder kunder som Hennig-Olsen Is, Dyreparken, Sparebanken Sør, NorgesEnergi, Phonero, Boen, G Travel, SmartCare og flere.

Er du den vi leter etter? Send en mail til post@sogbn.no med en søknad. Husk å legg ved CV og relevant erfaring – inkludert eksempler fra tidligere arbeid.

Om S & B-N

S & B-N er et lite reklamebyrå med et stort nettverk. Med faglig stolthet som drivkraft, tilbyr vi spisskompetanse innen massekommunikasjon og merkevarebygging. På utvalgte prosjekter samarbeider vi med andre fagmiljøer for å styrke vår leveranse, noe som gjør oss til en totalleverandør av kommunikasjonstjenester. Denne løsningen gjør oss mer effektive, spisset og oppdatert som leverandør, ettersom vi benytter oss av de beste fagpersonene for hvert unike prosjekt. Sammen skaper vi effektive og gode løsninger for våre kunder – lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Byrået ble etablert i juni 2013 – og vi jobber i dag med flere av Sørlandets sterkeste merkevarer. S & B-N leverer art direction, tekst, grafisk design, kampanje, illustrasjon, web og mobil design, 3D, strategi, rådgivning, konseptutvikling, produktutvikling, film og foto. Våre leveranser dekker kommunikasjonsløsninger innen internkommunikasjon, sisteledd, B2C og B2B løsninger.

S & B-N holder til i moderne kontorer midt i Kristiansand sentrum og består i dag av seks engasjerte personer.

 

Søknadsfrist: 8. mai