KUNDE: Hennig-Olsen Is

Hver dag produserer S & B-N innhold for Hennig-Olsen Is.
Plakaten du peker på hver sommer, SoMe innhold, store nasjonale kampanjer, reklamefilmer, radiospotter, interaktive presentasjoner, foto, tekster, strategier og illustrasjoner. Vi leverer alt og mer til.
Her kan du se litt av hva vi har gjort sammen med Hennig-Olsen Is i det siste.

Filmer

Kampanjer

Vi lager mange strategiske kampanjer med variert mediemix for Hennig-Olsen Is. «Crème – tilfredsstill lysten», «Sørlandsis – server en liten sommerferie», «Inspira – mer av det gode, og litt til», «Bli hele Norges #iskremkonge», «Team jordbær vs team sjokolade» for Soft Shake, er noen av kampanjene vi har gjort i det siste. Klikk på thumbs for å se kampanjene. 

Hva om vi…

 

…fikk Astrid Furholt til å ta med seg en Krone-is når hun skal på ekspedisjon for å bli første kvinne i verden til å nå sydpolen på ski i Amundsen rute? Noen kampanjer løser vi i tett samarbeid med Hennig-Olsen Is, som denne når vi skapte litt ekstra engasjement internt og eksternt. Se caset her

Pakningsdesign 

S & B-N gjør også pakningsdesign for Hennig-Olsen Is. Her er den siste jobben vi har levert, nyheten Kaptein Sabeltann Is som fåes som single pinneis og i multipack.  

blank

SoMe 

Alle kampanjer vi skaper skal tilpasses SoMe. Vi bidrar også med å lage ren innholdmarkedsføring, foto, GIF, filmer og illustrasjoner. Tekster til de ulike postene gjøres enten 100% hos oss eller i samarbeid med Hennig-Olsen Is.

Emojis Gif

Plakater og kataloger

Interaktive løsninger / App

Motion graphics