Javel der!

Du har nå kommet til S & B-N.
Vi skaper kreative konsepter for alle typer faser, flater og formater.

Det krever sitt å stå stødig når faget vårt stadig akselererer og finner nye veier i et åpent og kanaluavhengig kommunikasjonslandskap. Team-S & B-N sitter i førersetet sammen med merkevarene vi jobber for. Vi er forberedt og nysgjerrige på hva som lurer rundt neste sving. Men vi husker også hvilken vei vi kom fra. For vår jobb er å ta avgjørelser som speiler merkevarenes historie og personlighet. Uavhengig av om man ønsker å nå et nytt og aktivt publikum på en utfordrende og innovativ måte, eller man skal få oppmerksomhet fra sine mest lojale følgere på mer tradisjonelt vis. Uansett, vårt mål er at våre kunder skal nå sine mål. Gang på gang.

Byrået ble startet i 2013 av Jostein Syvertsen og Christian Bråthen-Nordland. Begge har tidligere jobbet sammen i diverse design- og reklamebyråer.
Navnet, S & B-N er inspirert av gode gamle dager da ekte håndverkere satte navn sitt på tjenesten de leverte. Duoen har en stor lidenskap i livet; reklame og design. S & B-N er satt sammen av fagnerder som lever for å dele sitt talent med hverandre og andre. Teamet som settes sammen varierer fra prosjekt til prosjekt, og våre erfarne frilansere kobles på når det er behov for deres spisskompetanse.

Vår filosofi: «Kan vi ikke levere en oppgave 100% i alle ledd, skal vi heller ikke ta på oss oppgaven».

I dag består byrået av 8 ansatte og 10 internasjonale frilansere. S & B-N er et «one-shop»-byrå som effektivt kan tilpasse seg alle typer oppgaver innen kommunikasjonsfaget. Vi er en partner som kjenner merkevarens personlighet, mål, verdier og visjoner like godt som kundene selv. Vårt sterkeste verktøy er innsikt og kreativitet.

Mer erfaring
S & B-N tilbyr til enhver tid et skreddersydd team med bred erfaring tilpasset ulike prosjekter. På denne måten er vi en totalleverandør av kommunikasjonstjenester, uten unødvendig store team som kunden ikke har behov for.

Kortere prosesser
Ved å bruke erfarne fagnerder som jobber effektivt og målrettet, får du som kunde kortere og mer effektive prosesser. Teamet løser enhver oppgave slik at både kvaliteten og effektiviteten i leveransen blir optimal i alle ledd.

Bedre resultat
Et team med mer erfaring og derfor korte prosesser, leverer effektive reklame- og designløsninger som først og fremst skaper gode resultater, men som også gir kunden mer igjen for pengene de investerer.

S & B-N er alltid kjernen i teamet som settes sammen. Vi kjenner kundens verdier og historien de vil fortelle markedet sitt.
Vi samarbeider med kunder som deler vår lidenskap for faget og som jobber langsiktig og helhetlig med oss for å nå et mål.

(S)yvertsen & (B)råthen- (N)ordland

Historie

2013
2014
2015
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Jostein Syvertsen og Christian Bråthen-Nordland slår hodene hardt men kjærlig sammen. S & B-N blir resultatet og gründerne starter opp sine nyinnkjøpte Mac'er, juni 2013. Logo ble høytidelig montert på døren til det 90 m2 store lokale, med penthouse-vindu, på toppen av Gyldenløves gate 2b i Kristiansand. Lokalet ble innredet med lekre møbler donert fra snille bestemødre.

17. september ble Ronny Reisvold ansatt som ferdiggjører og prosjektleder. Vår kunde, Smart Care, blir kåret til årets markedsfører i Agder.

Hennig-Olsen is blir kunde i S & B-N.

Oppdragene rant inn, og vi fikk vi inn fantastiske Nina Bråthen-Nordland (ja, det er en link til Christian Bråthen-Nordland), som prosjektleder/administrasjonssjef. Hun kom til oss etter å ha jobbet som administrasjonssjef i FlyNonstop.

Fredag 1. august lanserte vi for første gang 'LP-fredda', og hver bidige fredag siden har vi snurret vinyl. Først fra kl. 13:00 til 16:00, noe som ble endret i 2022 til 15:00 til 16:00.

Krone-is leveres nå i 3,08 meter limited edition. Gøy å være med på stuntet som fikk Hennig-Olsen Is inn i Guinness World Records, med verdens største iskrem! Dyreparken blir kunde hos oss!

2. mars var Rune Helander sin første dag som S & B-N'er. Vi var veldig fornøyde med å få en så fantastisk dyktig og hyggelig AD, med 17 års erfaring, på laget.

Dyreparken, Carat og S & B-N blir tildelt diplom i kategorien "Vekst" under Anfo Effekt. Ettersom vi elsker LP og vi digger Thom Hell, fikk vi gleden av å bidra til at lekkerbisken av et LP-album 'Happy Rabbit' kom ut! #LPfredda4ever. Dyreparken er 50 år, og vi reiser Norge rundt med kjente karakterer fra Parken for å overraske heldige familier med V.I.P. billetter. Stuntet endte på TV2 Nyhetene.

Lena Jore har 1 års vikariat som prosjektleder for Nina som var i barselpermisjon. Pål Syvertsen (ingen familiebånd til Jostein Syvertsen), flytter fra Bergen og blir kreatør i S & B-N.

Vi ble tildelt 'Gaselleprisen' av Dagens Næringsliv.

Sammen med Hennig-Olsen is, får vi verdens første Krone-is til Sydpolen i Roald Amundsens rute. Takk til Astrid Furholt som tok den med i pulken da hun ble verdens første kvinne til å nå Sydpolen i Roald Amundsens rute.

S & B-N blir mestvinnende byrå i Sabla Bra (Kåring av de beste reklame- og designarbeidene på Sørlandet, som til nå hadde ligget i dvale de 10 siste årene). Vi får en familieforøkelse med Erik Berhus (digital designer) og Therese Karlsen (Grafisk designer). Christian holder et 1,5 timers super fag-nerd foredrag om reklame for Grafill.

Sparebanken Sør og S & B-N ble, med sitt tette sammarbeid, kåret til "Årets Markedsfører i Aust-Agder".

S & B-N blir mestvinnende byrå i Sabla Bra (Kåring av de beste reklame- og designarbeidene på Sørlandet). Vi ble premiert med et Finalist Certificate av New York Festivals (en av verdens mest prestisjetunge kreative konkurranser), for kampanjen "Snitcher du, dør du". Blå Kors blir kåret til 'Årets markedsfører' i Agder for samme kampanje, OG S & B-N blir finalist i Gullenken Social Media Awards med kampanjen.

S & B-N blir mestvinnende byrå i Sabla Bra (Kåring av de beste reklame- og designarbeidene på Sørlandet). Christian Bråthen-Nordland juryerer i en av verdens mest prestisjetunge kreative konkurranser, New York Festivals.De to multidisiplinære unge talentene, Eline Brattsti og Nicolai Bye, blir nye medlemmer i S & B-N-familien.

Vi flytter fra 5. etg i Gyldenløves gate 2b, til 1. etg i fasjonable 'Rasmussenbygget', Kirkegata 1. Mer plass og egen terrasse. Hennig-Olsen Is blir kåret til Årets Markedsfører i Agder. Freelancer og grafisk designer, Tone Glamsland, hjelper ut S & B-N-teamet et 1/2 års tid.

To nye talenter blir med i familien for å ta S & B-N videre på nye eventyr. Simon Samdal bli ansatt som ny daglig leder, og Chris Thomas Ore Johansen blir engasjert som filmfotograf.

Jostein og Christian har holdt sammen som S & B-N, i 10 år. Jubileum der altså. I løpet av årene, har det vært mange fantastiske '&'ere mellom 'S' og 'B-N'. Både kollegaer, samarbeidspartnere og kunder. Alle er, og vil alltid være en del av S & B-N-famillien. Nå, i 2023, sitter en sulten og sammensveiset gjeng av fagnerder, klare for å erobre de neste 10 årene sammen. Kjør!

Teamet anno 2023

Image

Kaptein på S & B-N-skuta og dets mannskap med fagnerder. Kommer fra Shortcut i Oslo, og har bakgrunn i postproduksjon for reklamefilm. Godt øye, en god historieforteller med sterk teknisk forståelse.
Fun-fact: Har vunnet Oscar.
Yndlingsplate: BOSTON / DON'T LOOK BACK

Simon Samdal
Image

Nina, er limet i S & B-N. Hun har jobbet 15 år som stylist og koordinator på foto og film produksjoner. Setter fokus på det estetiske i enhver situasjon.
Fun-fact: Har en iMac hun aldri slår på, men bruker som oppslagstavle med Post-its.
Yndlingsplate: DENNIS WILSON / PACIFIC OCEAN BLUE

Nina Bråthen-Nordland
Prosjektkoordinator
Image

Gründer og medeier av S & B-N. Prosjektleder med stor P og Rådgiver med stor R, med 20 års bransjeerfaring.
Fun-fact: Vokst opp blant bever
Favorittvinyl: ÅGE ALEKSANDERSEN / LEVA LIVET

Jostein Syvertsen
Image

Gründer og medeier av S & B-N. Kreativt multitalent, med 24 års bransjeerfaring. Grafisk designer, art director, tekstforfatter, illustratør, konseptutvikler, strateg, regissør og klipper.
Fun-fact:100% navneblind
Favorittvinyl: NINA SIMONE / AMAZING

Christian Bråthen-Nordland
Image

Art director og illustratør i S & B-N. 27 års fartstid i bransjen. Brenner for sterke visuelle uttrykk. Trives best ved tegnebrettet når gode historier skal fortelles.
Fun-fact #1: Var med å starte Sabla Bra reklame.
Fun-fact #2: Tar 185 kg i benkpress.
Favorittvinyl nå: DAVID BOWIE / ZIGGY STARDUST

Rune Helander
Image

Nysgjerrig, kreativ og fremoverlent. Kommer rett fra Noroff og setter nye øyene på store og små oppgaver.
Fun-fact: Takler ikke å se på masseproduksjon
Favorittvinyl: MIKA – LIFE IN CARTOON MOTION

Elise Vandbakk
Innholdsprodusent
Image

Grafisk person som brenner for alt digitalt. S & B-Ns ambassadør for minimalistisk design. Nicolai er utdannet i grafisk kommunikasjon på UCA i England og har 3 års erfaring i bransjen.
Fun-fact:har 4000+ 'Magic' kort hjemme
Favorittvinyl: NURTURE – PORTER ROBINSON

Nicolai Andreassen Bye
Image

Multitalent fra Ukraina. Har jobbet i S & B-N siden 2015. En ekte 'MacGyver' innen grafisk animasjon og online filmproduksjon. En mer effektiv og lojal mann, skal du lete lenge etter.
Fun-fact: Samler på julekuler.
Favorittvinyl: MARIAH CAREY / MERRY CHRISTMAS

Denys Dekhtiarenko
Motion Graphic Designer

Kontakt

Simon Samdal
Nina Bråthen-Nordland
Jostein Syvertsen
Christian Bråthen-Nordland
Rune Helander
Elise Vandbakk
Nicolai Andreassen Bye
Denys Dekhtiarenko

Kaptein på S & B-N-skuta og dets mannskap med fagnerder. Kommer fra Shortcut i Oslo, og har bakgrunn i postproduksjon for reklamefilm. Godt øye, en god historieforteller med sterk teknisk forståelse.
Fun-fact: Har vunnet Oscar.
Yndlingsplate: BOSTON / DON'T LOOK BACK

Simon Samdal

Daglig leder

Nina, er limet i S & B-N. Hun har jobbet 15 år som stylist og koordinator på foto og film produksjoner. Setter fokus på det estetiske i enhver situasjon.
Fun-fact: Har en iMac hun aldri slår på, men bruker som oppslagstavle med Post-its.
Yndlingsplate: DENNIS WILSON / PACIFIC OCEAN BLUE

Nina Bråthen-Nordland

Prosjektkoordinator

Gründer og medeier av S & B-N. Prosjektleder med stor P og Rådgiver med stor R, med 20 års bransjeerfaring.
Fun-fact: Vokst opp blant bever
Favorittvinyl: ÅGE ALEKSANDERSEN / LEVA LIVET

Jostein Syvertsen

Prosjektleder

Gründer og medeier av S & B-N. Kreativt multitalent, med 24 års bransjeerfaring. Grafisk designer, art director, tekstforfatter, illustratør, konseptutvikler, strateg, regissør og klipper.
Fun-fact:100% navneblind
Favorittvinyl: NINA SIMONE / AMAZING

Christian Bråthen-Nordland

Kreativ leder

Art director og illustratør i S & B-N. 27 års fartstid i bransjen. Brenner for sterke visuelle uttrykk. Trives best ved tegnebrettet når gode historier skal fortelles.
Fun-fact #1: Var med å starte Sabla Bra reklame.
Fun-fact #2: Tar 185 kg i benkpress.
Favorittvinyl nå: DAVID BOWIE / ZIGGY STARDUST

Rune Helander

Sr. Art director

Nysgjerrig, kreativ og fremoverlent. Kommer rett fra Noroff og setter nye øyene på store og små oppgaver.
Fun-fact: Takler ikke å se på masseproduksjon
Favorittvinyl: MIKA – LIFE IN CARTOON MOTION

Elise Vandbakk

Innholdsprodusent

Grafisk person som brenner for alt digitalt. S & B-Ns ambassadør for minimalistisk design. Nicolai er utdannet i grafisk kommunikasjon på UCA i England og har 3 års erfaring i bransjen.
Fun-fact:har 4000+ 'Magic' kort hjemme
Favorittvinyl: NURTURE – PORTER ROBINSON

Nicolai Andreassen Bye

Digital designer

Multitalent fra Ukraina. Har jobbet i S & B-N siden 2015. En ekte 'MacGyver' innen grafisk animasjon og online filmproduksjon. En mer effektiv og lojal mann, skal du lete lenge etter.
Fun-fact: Samler på julekuler.
Favorittvinyl: MARIAH CAREY / MERRY CHRISTMAS

Denys Dekhtiarenko

Motion Graphic Designer